Tilbage til Stoplinien logo Stopforum - del dine erfaringer og spørgsmål med andre

Notifikation

Icon
Error

Kom med spørgsmål, svar eller gode erfaringer

Til forum forside Nyt emne
Indstillinger
Gå til sidste indlæg Go to first unread
Guest
Gæst

Skræmmekampagner....

Vil fortælle jer inden i læser, at det indeholder væmmelige sandheder og overskridende ord for folk med sart mave.

Men jeg beskiver kun billeder Akkurat som stoplinien.dk "pynter" tobaksvarer. Så jeg har ganske enkelt ikke gået over stregen mere end stoplinien.dk har gjort. Så i kan uden dårlig samvittighed og sure opstød bare læse videre... God fornøjelse..

Skræmmekampagner kan og går langt over gevind, i kampen om at få et budskab ud til den enkelte borger. (i hvertfal når det kommer til rygere)

Se sådan her på det et kort øjeblik...!

Når du går over fodgængerfeltet på den travle traffikerede vej. Så skal man trykke på knappen for at få den grønne mand, men før det skifter, kommer der et billede af en halv overkrop af et spædbarn i en mast klapvogn. Hvorpå der kommer et stort >>TRAFIKKEN DRÆBER<<

Når man kommer ned på den lokale strand, så møder man store bannere, flag og stemmer hvorend man vender sig. Med billeder af halvrådne strandvaskere, børn forbrændt med hedeslag, flænsede kroppe der har stødt på de farlige livsformer i havet. Og budskabet >>havet KAN være livsfarligt<<

Inde på Christiansborg og på alle valgplakater og alle offentlige breve, er der spækket op med maltrakterede soldater, familier der bliver henrettet, et barn der står og prøver at holde sine indvolde inde i sig med kun en arm og en halv hånd, fordi den anden arm er blevet flået af, og det halve underliv er endten brænd væk eller blæst væk, pga, en vejsidebombe, som egentlig var tiltænkt en soldat.

Fordi.....

>>POLITIK KAN FØRE TIL KRIG OG ØDELÆGGELSE<<

eller

>>REGERINGER INDEHOLDER OVER 70 INDIVIDER MED LIVSTRUENDE OG DÅRLIG DØMMEKRAFT<<

Jeg syntes det er ganske fint at man giver befolkningen et tilbud, om at "afhjælpe en dårlig vane"
MEN.....
Man sætter da heller ikke billeder af fedtudsugninger af alt for fede mennesker, på restauranter hvor man nyder usundt fastfood. NEEEEEEJ FOR DET ØDELÆGGER DA APPETITTEN..

Men NEEEEEEJ det ødelægger da ikke nydelsen for en person, som utroligt nok har fundet sig en lille afkrog uden rygeforbud, hvor man kan nyde sin pause med en smøg eller et stop pibetobak.

Dæmp jeres eufori for klamme billeder, og hold jer til at fortælle hvor folk kan få hjælp. Det andet er frastødende, ganske simpelt usmageligt og frastødende..

Takker af.. Jyden..

Guest
Gæst

Sv: Skræmmekampagner....

Godt eksempel på at 'fjolle'tobak er farligt.

Hurtig svar Vis hurtig svar